logo


Címlap kínálatunk

Virágok / virágkompozíciók Nyomtatás E-mail

 

Virágcsokrok, kompozíciók

vágott virág kompozíciók

Legyen az akár csak egy szál virág, a legegyszerűbben becsomagolva, vagy akár egy modern, trendi virágcsokor, mi szívesen megvalóítjuk ötletét, elképzelését.

Általában a következő virágfajták kaphatóak nálunk: flamingó, szegfű, gerbera, rózsa, liliom, orientál liliom, frézia, csokros krizantém, írisz, kála.
1-2 napos rendelésre, illetve nagyobb ünnepek alkalmával viszont bármilyen virágot be tudunk szerezni.

Ide kattintva megtekintheti vágott virág választékunkat.
A pontos kínálatról kérjük érdeklődjön személyesen!

Virágkosarak

virágkosarak

Különleges alkalmakra, az élet nagy pillanataihoz szívesen vállaljuk egyedi virágkosarak készítését.

A kosár rengeteg formában és stílusban építhető fel, a felhasznált virágokról nem is beszélve. Kérjük látogasson el üzletünkbe személyesen, és kérje ajánlatunkat!

A képen látható virágkosárral egy helybéli 80 éves nagymamát lepett meg a népes családja, amelyhez ezúton is sok örömet, boldogságot kívánunk!

Cserepes virágok

cserepes virágok

Egész évben sokféle, az adott évszaknak megfelelő, és folyamatosan frissített kínálattal szolgálunk vásárlóink rendelkezésére.

Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a megfizethetőségre is, ezért nyugodtan térjen be hozzánk, és hasonlítsa össze árainkat, megéri!

Menyasszonyi csokrok

menyasszonyi csokrok

Forduljon hozzánk bizalommal, ha álmai menyasszonyi csorkát, vagy éppen a lakodalmas kitűzőket, autó- és asztaldíszeket szeretné megtervezni, szívesen segítünk a kivételes ünnepi pillatok forgatagában is!

Szárazvirág csokrok

szárazvirág-csokrok

A szárazvirág-csokrok nemcsak rendkívül tartósak, hanem a mai gazdag színválasztéknak köszönhetően nagyon mutatósak, és tökéletes alternatívát nyújtanak a selyem- és mindenféle műanyag virágokkal szemben.

Üzletünkben folyamatosan talál többféle szárazvirágból készült csokrokat, de kérésre bármilyen kompozíciót elkészítünk.

Asztaldíszek

lakásdekoráció

Üzletünkben folyamatosan megtalálhatóak az éppen soron következő ünnepkörre jellemző asztaldíszek, ajtódíszek, kopogtatók, és egyéb lakásdekorációk, amelyek még ünnepélyesebb hangulatot kölcsönöznek otthonának.

Forduljon hozzánk bizalommal, és mi szívesen megvalósítjuk bármilyen elképzelését!

Szárazvirág-koszorúk

szárazvirág-koszorúk

A szárazvirággal díszített kiskoszorúk sokkal szolídabbak, ízlésesebbek mint a selyem- vagy művirágból készült koszorúk, és méltó díszei bármyelik síremléknek.

Létezik teljesen drót-mentes változata is, amelyek nem hagynak rozsda-foltot a síremlékeken, illetve egészen kis méretűek is, amelyeket urna-koszorúnak is visznek.

Koszorúk - fekvő kivitel

koszorúk

Koszorúalapjainkhoz alapvetően Nordmann fenyőt használunk. Ez a fenyőtípus nemcsak hogy nem szúr, de sokkal szebb, esztétikusabb is, mint a hagyományos fenyőfajták, ráadásul hetekkel tovább tart azoknál. Ha Ön mégis szeretne ettől eltérni, kérem jelezze! A koszorúalapok elrendezésüket tekintve készülhetnek fekvő- vagy álló kivitelben.
A díszítést a vásárlóval történt egyeztetés alapján élő- vagy selyemvirágból készítjük el.
Leggyakrabban bedolgozott virágfajták: szegfű, gerbera, liliom, rózsa, csokros krizantém, vagy akár vegyesen is. Mivel egy mutatós koszorúhoz nagy számú, ráadásul hasonló színű, de legalábbis hasonló színárnyalatú virágra van szükség, kérem ne feledje el idejében leadni rendelését!

Tovább a Koszorúk képgalériába


sírcsokrok

Sírcsokraink alapjaihoz szintén a rendkívül sok előnyös tulajdonságot ötvöző Nordmann fenyőt használjuk. Erről bővebben az előző, koszorúk című bekezdésben olvashat.

A sírcsokrok díszítését az előzetes egyeztetés alapján élő- vagy selyemvirágból készítjük el.

Leggyakrabban bedolgozott virágfajták: szegfű, gerbera, liliom, rózsa, csokros krizantém, vagy akár vegyesen is. Mivel egy mutatós sírcsokorhoz is sok, ráadásul hasonló színű, de legalábbis hasonló színárnyalatú virágra van szükség, kérem ne feledje el idejében leadni rendelését!

Tovább a Sírcsokrok képgalériába

Sírdíszek

sírdíszek

Sírdíszek illetve urnadíszek esetében szóba jöhet még szárazvirágok és különböző természtes anyagok, termések felhasználása is. Itt a formának, és a kialakításnak tulajdonképpen csak a fantázia szab határt.

Egyedi igényeivel forduljon hozzánk bizalommal!

 


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme NTChosting Valid XHTML and CSS.

© 2010 - 2018 - Flamingo virág-ajándék üzlet - 5081 Szajol, Erkel tér 9.

Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok kizárólag az oldal üzemeltetőjének írásos hozzájárulásával használhatók fel.