logo


Címlap Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. augusztus 08. vasárnap, 15:33

A Flamingo virág-ajándék üzlet, és annak üzemeltetői (továbbiakban Flamingo) tiszteletben tartják a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalkozásunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A Flamingo a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról a felhasználó bármikor lejelentkezhet. Ezt megteheti minden kiküldött hírlevélen keresztül, a levél alján elhelyezett hivatkozásra kattintva. Ha bármilyen problémája adódik ezzel kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba velünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelmi Nyilatkozat fejezetében nem kap választ, kérjük, küldje el a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre.

A www.flamingo-virag.hu oldal Hírlevél-szolgáltatására való felíratkozással a felhasználó elismeri, hogy a Felhasználási feltételeket, és az Adatvédelmi Nyilatkozatot elolvasta, megérette, és önmagára nézve elfogadja.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 22:13
 


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla 1.5 Theme NTChosting Valid XHTML and CSS.

© 2010 - 2018 - Flamingo virág-ajándék üzlet - 5081 Szajol, Erkel tér 9.

Minden jog fenntartva. A weboldalon található anyagok kizárólag az oldal üzemeltetőjének írásos hozzájárulásával használhatók fel.